fbpx
US: +1 347-346-0188 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org
Повеќе слободно време за нови проекти на семејната резиденција во центарот на Прага

Повеќе слободно време за нови проекти на семејната резиденција во центарот на Прага

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Q Проблеми Стоп за продажба по 18:00 часот (рецепцијата е затворена) Рачно пополнети нечитливи формулари за регистрација Гостин на состанокот по полноќ (надвор од работното време) Q Резултати Пријавувањето...
Намалени трошоци за вработените и подобрување на квалитетот на постапката за пријавување

Намалени трошоци за вработените и подобрување на квалитетот на постапката за пријавување

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Q Проблеми Трошоци за рецепционер Бавен процес на пријавување со грешки во пополнувањето на податоците на гостите Престанете да продавате соби во ноќно време Q Резултати Намалени трошоци за пред бирото 3...
Приходите се зголемија до 20% со Sezam24, задоволни гости по брзото пријавување

Приходите се зголемија до 20% со Sezam24, задоволни гости по брзото пријавување

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Q Проблеми Непрофесионални вработени Трошоци за рецепционер Бавен процес на пријавување со грешки во пополнувањето на податоците на гостите Compалби на гости за нестручен персонал Q Резултати Намалени...