fbpx
US: +1 347-346-0188 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Sezam24 Pro

Автоматизирајте ја рецепцијата Вашиот личен асистент за пречек на гостите. Убав изглед, паметен, ефикасен, љубезен, работи постојано.

Карактеристики

Референца за резервација или QR код

Лесно се наоѓа резервацијата направена преку on-line апликација (Booking, Expedia, Airbnb,  и др.), систем за управување со објекти (PMS), веб страна на хотелот или преку користење на QR кодот од пораката за рано пријавување (pri-check-in email).

Безбедно плаќање

Претходна наплата на сметка со банкарска картичка по пристигнувањето која се зачувува во PMS системот за идно фактурирање.

Верификација на лична карта и пасош

Податоците од личната карта или пасош автоматски ги препознава скенерот и израбтоува формулар за пријавување.

Формулар за пријавување

Формуларот за пријавување е флексибилен и може да се прилагоди од стрна на хотелот. Гостинот го потпишува по што се зачувува во PMS системот.

Издавање на картичка за собата.

За секој гостин се кодира индивидуална клуч-картичка за датумите на резервација. Без никакви мануелни операции гостинот добива картичка за собата, подготвена за употреба.

Информации за сместувањето

Печатена информација по успешно пријавување за престојот во хотелот, број на соба, WiFi лозиннка или време за доручек.

Димензии

 • W=600mm
 • D=400mm
 • H=450mm
VESA стандард.

Спецификација

 • 23.6“ Full HD Дисплеј
 • Intel CPU 1600J
 • RAM 2Gb
 • SSD 16Gb
 • NFC енкодер
 • Печатач за картички
 • Multitouch монитор
 • Термички печатач 58mm
 • Full HD камера
 • OCR читач за ЛК/Пасош
 • Приклучок за струја 12
PMS-и кои ги поддржува
Поддржани брави

Достапно за до 369€ месечно

Бесплатна инсталација

Ценовен план
Пишетени ако имате прашања за S24 Pro