fbpx
US: +1 347-814-1017 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Sezam24 Online

модерна web апликација за мобилен

Sezam24 Online веб апликација

Модерното време на милениумот дојде. Се повеќе луѓе ги користат паметните телефони во секојдневниот живот па така и пријавувањето со Sezm24 Online е лесно и практично. Гостинот заштедува време по пристигнувањето а претходно добивате информација за него.
}

Пријавување однапред во погодно време и место

Повеќе слободно време за други работи.

i

Автоматизирани формулари и пријавување на гости во надлежен орган.

Специфики

Sezam24 e веб прогресивна апликација. Линкот за постапката на пријавување се праќа со автоматкски подготвена порака откако нов корисник ќе резервира. Гостинот има можност да се најави и претходно од неговиот уред. Доколу интернет мрежата се прекине, гостинот ќе го заврши пријавувањето а податоците за него ќе бидат пратени и зачунави на вашиот PMS во моментот кога врската повторно ќе се воспотави на неговиот уред.

Добиј Sezam24 Online бесплатно

Sezam24 Online е процес на пријавување организиран во Se24 Pro или Se24 Air.
Побарај S24 решение