fbpx
US: +1 347-346-0188 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Sezam24 Air хотелски таблет за пријавување

Брзо и безбедно пријавување Овозмможете им на гостите беспрекорно, брзо и лесно чекирање

Карактеристики

U

Резервациска референца или QR код

Лесно се наоѓа резервацијата од online апликација (преку Booking, Expedia, Airbnb,  и др.), систем за управување со објекти (PMS), веб страна на хотелот или преку користење на QR кодот од пораката за рано пријавување (pri-check-in email).

Безбедно плаќање

Наплата со банкарска картичка по пристигнувањето која се зачувува во PMS системот за идно фактурирање.

Верификација на лична карта и пасош

Податоците од личната карта или пасош автоматски ги препознава скенерот и израбтува формулар за пријавување.
i

Формулар за пријавување

Формуларот за пријавување е флексибилен и може да се менува од стрна на хотелот. Гостинот го потпишува по што се зачувува во PMS системот.

Програмирање на клич-картичка

За секој гостин се кодира посебна клуч-картичка за датумите на резервација. Без никакви мануелни операции гостинот добива картичка за соба, подготвена за употреба.

Информации за сместувањето

Печатена информација по успешно пријавување за престојот во хотелот, број на соба, WiFi лозиннка или време за доручек.

Специфики

  • 21.5“ Full HD Дисплеј
  • Intel CPU 1900J
  • RAM 2Gb
  • SSD 32Gb
  • Multitouch монитор
  • Термички печатач 58mm
  • Full HD камера
  • Приклучок за струја 12

Достапно за до 189€ месечно

Бесплатна инсталација

Ценовен план
Пишетени ако имате прашања за S24 Air