fbpx
US: +1 347-346-0188 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Подесувањето на Sezam24 е многу лесно

Погоден за сите видови на објекти за преетој. Поврзете го Вашиот систем на брави и  PMS со Sezam24 и почнете!

Неколку чекори за подесување

+

Проверете ја компатибилноста на системот за брави

*

Проверете ја компатибилноста на PMS системот

Z

Нарачајте го Sezam24

Подесете го Sezam24 со вашиот PMS и брави

Вклучете го Sezam24 и почнете!

Дали мојот PMS систем е компатибилен со Sezam24? Проверете во листата на веќе интегрирани PMSи. Ако го најдовте и вашиот, одлично! Може да започнеме веднаш. Не го најдовте вашиот PMS? не грижете се имаме интервефјс кој може да се користи за поврзување на секој PMS со Sezam 24

Дали моите брави се компатибилни со Sezam24 ?

Што доколку имам механички брави ?

Sezam24 е киоск за пријавување кој работи со електронски брави за варати. Со него се автоматизира процесот за пријавување на гостите. Не грижете се, не е проблем ако треба да ги замените механичките брави со електронски. Ние знаеме како тоа полесно да го направите!
Дознај повеќе

Подесување на Sezam24

Wubook / Zak PMS
Подесувањето на системот можете да го направите и сами. Во административниот панел за  Sezam24, можете лесно да го поврзете Sezam24 со PMS системот и системот за брави. Погледнето го видеото за подобро да се запознаете! Секако, нашиот тим ви стои на располагање за сите прашања.

Подесување на Sezam24

KWHotel PMS
Подесувањето на системот можете да го направите и сами. Во административниот панел за  Sezam24, можете лесно да го поврзете Sezam24 со PMS системот и системот за брави. Погледнето го видеото за подобро да се запознаете! Секако, нашиот тим ви стои на располагање за сите прашања.

Еден чекор до автоматизација

Погледнете ги производите на Sezam24 Pro и Sezam24 Air. Нарачајте и започнете со автоматизација на Вашиот бизнис!
Ценовен план