fbpx
US: +1 347-814-1017 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Упатство за користење

Времето е највредното нешто во животот. Ние Ви заштедуваме време и Ви даваме можност за развој на нови проекти.

Лесен за користење

Sezam24 е клауд систем. Сите конфигурации и подесување ги прави далечински нашиот тим на професионалци. Хардверот на Sezam24 е  лесен за користење за кој не се потребни посебни знаења.

Што ми е потребно за да работи Sezam24?

Сите модели на Sezam24 се лесни за користење

Електрична енергија

Само вклучетего. Киоскот е приклучен на струја (220V)  системот се снима од клауд складиштето, каде се складираат сите подесувања и контакти специфични  за хотелот. Не се потребни никакви дополнителни подесувања или софтверски инсталации.

Кабловски интернет

За подобро функционирање се препорачува повзување со кабел за интернет. Кабловскиот интернет обезбедува постабилна конкеција и непрекинато чекирање на гостите.  

Дополнување на картички

(S24 Pro) Sezam24 Pro има капацитет за 220 картички за собите. Кога бројот на картички достигне 10, терминалот дава звучен сигнал а администраторот добива предупредување да го дополни складиштето. (S24 Air) Користите онолку картички колу имате на располагање во близина на терминалот со мануелно надворешно додавање на картички колку што   Ви се потребни.

Топлотна хартија

Лесно дополнување на хартиена ролна. Хартиените ролни за брзиот термички печатач на киоскот можете да ги набавите во било која локална продавница за канцелариски материјал. Местењето на хартијата во печатачот е лесно и едноставно.

Намалете ги Вашите трошоци и уживајте во процесот на автоматизација!

Поднеси барање