fbpx
US: +1 347-814-1017 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Решение за самостојно пријавување на гости за
хотели, хостели, апартмани

Sezam24 - од код за резервација до клуч за соба

произведуваме и нудиме паметни, модерни и корисни уреди за пречек на гостите во вашиот хотел. Не е случајно што симболот на нашата компанија е ”Сезам” – магичниот збор кој ги отвора сите врати.

Автоматизација за секој хотел

Sezam24 е платформа за упраавување која може да се примени во секој хотел за да се намали трошењето на пари и време и да се подобри на продуктивноста.


Подобрете ги преформансите за прием на гостите и заштедете пари со избирање на еден од нашите евтини модели за наем на производот.


Со Sezam24, немате големи капитални трошоци однапред или долги постапки за набавка. Плаќате само за уредот кој го користите а нашите флексибилни ценовни понуди нудат значителна заштеда на вашите пари. Веднаш откако ќе бидат достапни нови технологии за производот ќе можете да ги преземете и користите. Со ова го намалуваме ризикот од застареност и неискористеност во склад со новите потреби кои се менуваат со текот на времето.

Hotel check in kiosk S24 Pro

Sezam24 Pro

Автоматизирајте ги процесите за пријавување и пречекајте ги вашите гости со бесконтактно и безбедно патување до корисникот.

Hotel check-in kiosk S24 Air

Sezam24 Air

Понудете им на вашите гости најлесно, најбрзо и најдобро искуство во пријавување. Обидете се сами

Sezam24 Online

Овозможете им на вашите гости претходно online чекирање преку нивните уреди.

Брзо

Неверојатно брза регистрација на гостите. Секој чекор е автоматизиран – процесот трае неколку секунди!

Интуитивно

Секој чекор е однапред познат и едноставен. Толку едноставен што вашиот гостин не треба да размислува што треба да направи следно. Ниту за момент.

Беспрекорно

Претходна најава преку мобилен и земање картичка за соба по пристигнување во хотелот? Многу лесно! Регистрација на поголеми групи на гости преку повеќе уреди во исто време? Уште полесно!

i

Прецизни податоци

Некои се обидуваат да ги намалат грешките. Ние ги правиме грешките невозможни. Регистрација, плаќање и кодирање на клучеви – сите активности се синхронизирани и прецизни.

Вклучи и користи

Секој чекор е однапред познат и едноставен. Толку едноставен што вашиот гостин не треба да размислува што треба да направи следно. Ниту за момент.

Грижа за гостите

Во случај на изгубена картичка, преместете една соба со друга, продолжете го престојот, дополнителна наплата. Доколку имте други идеи и искуства – би сакале да дознаеме за нив!

Менаџмент

Автоматизација

Знаеме дека понекогаш е тешко да се одбере PMS систем кој е добро поврзан, високо функционален со убав дизајн.

Уште поизненадувачки, откако ќе ги инсталираат нашите уреди, хотелиерите престануваат да ги косристат PMS системите во мануелен начин бидејќи пријавувањата се прават автоматизирано, плаќањата се online, собите се распоредуваат според типот а гостите сами се регистрираат и чекираат. Дури и изваштаите за хигиенските чистења се автоматизирани.

Elena Trubacheva

Elena Trubacheva

general manager Balu project

" Ја сум сопственик и сакам да го намалам бројот на вработени и трошоците за бизнис

Со користењето на кисокот Sezam24 по кратко време, одлучивме да ги намалиме часовите за рецепционерот. Сега можам да кажам дека, никогаш нема да се вратиме на стариот начин на работење

Eugenia Hryshay

Eugenia Hryshay

Manager of Residence Ječná

"I посакуваат повеќе слободно време и автоматизирано пријавување на гости

Благодарение на Sezam 24 ние, хотелиерите можеме слободно да патуваме и да работиме од било која локација во светот!

Renata Bergova

Renata Bergova

Manager of Discounts Prague Hotel

"I посакуваат замена за ноќните рецепциоинери и зголемување на приходите

Откако почнавме да го користиме киоскот Sezam24 нашите приходи се зголемија за 20%. Неверојатно е!

Гостите сакаат повеќе да го користат киоскот Sezam24 отколку рачно да пополнуваат формулари со пенкало

24h самоуслужен хотел

Влезната врата може да се заклучи со PIN код. Секој гостин ќе добие инструкции како да дојде до хотелот и да влезе за да се чекира самостојно. S24 online исто така испраќа автоматизирани email пораки за претходна најава со инструкции.

Како да дознам дали нашиот систем на е-брави е компатибилен?

Тука можете да го најдете вашиот систем за брави или да побарате демо

Дознај повеќе

Резервација во хотел

Last-minute резервации и резервации при пристигнување се врши со QR код и email услуга. Гости без резервација можат да го скенираат QR кодот или да побараат email порака со линк до порталот за резевации на хотелот.

Најдете дистрибутер или соработник

Република Чешка | Словачка | Полска | Шпанија | Обединето Кралство | Грција | Чиле | САД | Виетнам | Турција | Македонија

Контактирајте не'

Дали треба да го сменам PMS системот и дали е компатибилен со сегашниот систем кој го користиме?

Тука може да го најдете Вашиот PMS систем или да побарате демо

Дознај повеќе

Дали имате прашања? Тука сме да ви помогнеме: