fbpx
US: +1 347-814-1017 | UK: +44 20 3318-5807 | Tech. support: +420 212-241-990 info@sezam24.org

Here you will find stories of our clients who improved their hotels with Sezam24 solutions

More and more hoteliers are understanding that automation in hospitality must be. But the human resources is an extra service which will definitely increase the level of welcoming hotel guests.

Повеќе слободно време за нови проекти на семејната резиденција во центарот на Прага

Повеќе слободно време за нови проекти на семејната резиденција во центарот на Прага

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Стоп за продажба по 18:00 часот (рецепцијата е затворена) Рачно пополнети нечитливи формулари за регистрација Гостин на состанокот по полноќ (надвор од работното време) Пријавувањето од 24/7 е отворено Продажбата во...

read more
Намалени трошоци за вработените и подобрување на квалитетот на постапката за пријавување

Намалени трошоци за вработените и подобрување на квалитетот на постапката за пријавување

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Трошоци за рецепционер Бавен процес на пријавување со грешки во пополнувањето на податоците на гостите Престанете да продавате соби во ноќно време Намалени трошоци за пред бирото 3 пати Процес на брзо проверување со...

read more
Приходите се зголемија до 20% со Sezam24, задоволни гости по брзото пријавување

Приходите се зголемија до 20% со Sezam24, задоволни гости по брзото пријавување

Подобрувања во хотелот по имплементација на Sezam24 Непрофесионални вработени Трошоци за рецепционер Бавен процес на пријавување со грешки во пополнувањето на податоците на гостите Compалби на гости за нестручен персонал Намалени трошоци за пред бирото 3 пати Процес...

read more