fbpx

Sezam24 Pro

Автоматизирајте ги процесите за пријавување и пречекајте ги вашите гости со бесконтактно и безбедно патување до корисникот.

Sezam24 Air

Понудете им на вашите гости најлесно, најбрзо и најдобро искуство во пријавување. Обидете се сами

Sezam24 Online

Овозможете им на вашите гости претходно online чекирање преку нивните уреди.

Решение за самостојно пријавување на гости за
хотели, хостели, апартмани

Sezam24 - од код за резервација до клуч за соба

произведуваме и нудиме паметни, модерни и корисни уреди за пречек на гостите во вашиот хотел. Не е случајно што симболот на нашата компанија е ”Сезам” – магичниот збор кој ги отвора сите врати.

S24 Online

Апликација за рано најавување

Апликација за рано најавување

Брендирана и современа веб апликација со email услуга

Дигитална трансформација
 • Не е потребно снимање, работи со сите пребарувачи
 • Резервција преку online агенции, туристички агенции, веб страна
 • Еmail пораки за рано пријавување
 • Едноставно користење
 • QR-код
 • Согласно правилата за заштита на лични податоци и GDPR
Како ќе го користат Вашите гости:

email порака за рано пријавување

На денот на пристигнувањето, гостинот ќе добие email порака за online чекирање

Формулар за регистрација

Формуларот за регистрација се потпишува и снима во системот за управување со објектот (PMS).

Потврда за сместувањето

QR кодот во апликацијата S24 Air/Pro на хотелот за натамошно кодирње на клуч-картичка за соба.

S24 Air

21.5" киоск со мониотр на допир

21.5" киоск со мониотр на допир

Полуавтоматско пријавување

Oвозможете им на гостите едноставно и безбедно пријавување во хотелот

Модерно хотелско лоби
 • 21.5″ full HD дисплеј
 • 10-fingers multitouch-екран
 • Наоѓање според било кој број на резервација (од online резервации, веб страници, PMS системи )
 • Едноставно користење
 • Кодирање на клуч-картичка за соби
 • Согласно правилата за заштита на лични податоци и GDPR
 • поврзување со PMS системот на 2 начина

Опции:

– Терминал за безбедно плаќање со банкарски картички
– Термален принтер

Како ќе го користат Вашите гости:

Референца за резервација или QR код

Едноставно наоѓање на резервацијата според било која резервациска референца направена преку интернет (Booking, Expedia, Airbnb, итн.), PMS систем, интернет страна на хотелот, или со користење на QR код од email пораката за рано пријавување.

Безбедно плаќање

Настанатите сметки се плаќаат по пристигнување во хотелот со банкарска картичка, која се снима во PMS системот за идно фактурирање .

Формулар за регистрација

Формата за регистрацијата е многу флексибилна и може по потреба да се менува од страна на хотелот. Гостинот електонски го потпишува формуларот кој се зачувува во PMS системот.

Кодирање на клуч-картичка за соби

За секој гостин се кодира посебен клуч-картичка за датумите на резервацијата.

Потврда за сместувањето

Потврдата се печати по пријавувањето и содржи детали за хотелот, број на соба, Wifi лозинка, време за доручек, итн.

S24 Pro

23.6" киоск со екран на допир

23.6" киоск со екран на допир

Целосна автоматизација

Подобрете го процесот на пријавување

Целосно решение
 • 23.6″ full HD дисплеј
 • 10-fingers multitouch-екран
 • Наоѓање по било кој број за резервација (од online резервации, веб страници, PMS систем)
 • Едноставно користење
 • Автоматизирано кодирање на картичка за соба
 • Согласно правилата за заштита на лични податоци и GDPR
 • Напредна верификација на лични податоци
 • 2 начина за поврзување со PMS системот
 • Термален принтер

Опции:

– Терминал за безбедно плаќање со банкарски картички

Како ќе го користат Вашите гости:

Резервациска референца или QR код

Едноставно наоѓање на резервацијата според било која резервациска референца направена преку интернет (Booking, Expedia, Airbnb, итн.), PMS систем, веб страница на хотелот, или со користење на QR код испратен со email пораката за рано пријавување.

Безбедно плаќање

Настанатите сметки се плаќаат по пристигнување во хотелот со банкарска картичка, која се снима во PMS системот за идно фактурирање.

Верификација на лична карта и пасош

Податоците од личната карта или пасош автоматски ги препознава читачот и се праќаат во формуларот за регистрација.

Формулар за регистрација

Формата за регистрацијата е многу флексибилна и може по потреба да се менува од страна на хотелот. Гостинот го потпишува формуларот електонски и се зачувува во PMS системот.

Издавање на картичка за соба

За секој гостин се кодира посебен клуч-картичка за датумите на резервацијата. Без никакво мануелно постапување, гостинот добива картичка за соба подготвена за користење.

Потврда за сместувањето

Потврдата се печати по пријавувањето и содржи детали за хотелот, број на соба, Wifi лозинка, време за доручек, итн.

Автоматизација за секој хотел

Sezam24 е платформа за упраавување која може да се примени во секој хотел за да се намали трошењето на пари и време и да се подобри на продуктивноста.

Подобрете ги преформансите за прием на гостите и заштедете пари со избирање на еден од нашите евтини модели за наем на производот.

Со Sezam24, немате големи капитални трошоци однапред или долги постапки за набавка. Плаќате само за уредот кој го користите а нашите флексибилни ценовни понуди нудат значителна заштеда на вашите пари. Веднаш откако ќе бидат достапни нови технологии за производот ќе можете да ги преземете и користите. Со ова го намалуваме ризикот од застареност и неискористеност во склад со новите потреби кои се менуваат со текот на времето.

Брзо

Неверојатно брза регистрација на гостите. Секој чекор е автоматизиран – процесот трае неколку секунди!

Интуитивно

Секој чекор е однапред познат и едноставен. Толку едноставен што вашиот гостин не треба да размислува што треба да направи следно. Ниту за момент.

Беспрекорно

Претходна најава преку мобилен и земање картичка за соба по пристигнување во хотелот? Многу лесно! Регистрација на поголеми групи на гости преку повеќе уреди во исто време? Уште полесно!

i

Прецизни податоци

Некои се обидуваат да ги намалат грешките. Ние ги правиме грешките невозможни. Регистрација, плаќање и кодирање на клучеви – сите активности се синхронизирани и прецизни.

Вклучи и користи

Секој чекор е однапред познат и едноставен. Толку едноставен што вашиот гостин не треба да размислува што треба да направи следно. Ниту за момент.

Грижа за гостите

Во случај на изгубена картичка, преместете една соба со друга, продолжете го престојот, дополнителна наплата. Доколку имте други идеи и искуства – би сакале да дознаеме за нив!

Вашиот производ е одличен, зошто го нудите под толку ниски цени?

Сите наши производи можат веднаш да се користат и едноставни се за online подесување.

Секој уред е повразна во cloud систем, добива постојани обнови на софтверот и далечински се надгледува.

Затоа, ние не трошиме време за наоѓање на проблеми и нивно поправање туку ја елиминираме можноста за појава на проблеми и го подобрувме квалитетот на услугата.

Менаџмент

Автоматизација

Знаеме дека понекогаш е тешко да се одбере PMS систем кој е добро поврзан, високо функционален со убав дизајн.

Уште поизненадувачки, откако ќе ги инсталираат нашите уреди, хотелиерите престануваат да ги косристат PMS системите во мануелен начин бидејќи пријавувањата се прават автоматизирано, плаќањата се online, собите се распоредуваат според типот а гостите сами се регистрираат и чекираат. Дури и изваштаите за хигиенските чистења се автоматизирани.

Elena Trubacheva

Elena Trubacheva

general manager Balu project

" Ја сум сопственик и сакам да го намалам бројот на вработени и трошоците за бизнис

Со користењето на кисокот Sezam24 по кратко време, одлучивме да ги намалиме часовите за рецепционерот. Сега можам да кажам дека, никогаш нема да се вратиме на стариот начин на работење

Eugenia Hryshay

Eugenia Hryshay

Manager of Residence Ječná

"I посакуваат повеќе слободно време и автоматизирано пријавување на гости

Благодарение на Sezam 24 ние, хотелиерите можеме слободно да патуваме и да работиме од било која локација во светот!

Renata Bergova

Renata Bergova

Manager of Discounts Prague Hotel

"I посакуваат замена за ноќните рецепциоинери и зголемување на приходите

Откако почнавме да го користиме киоскот Sezam24 нашите приходи се зголемија за 20%. Неверојатно е!

Гостите сакаат повеќе да го користат киоскот Sezam24 отколку рачно да пополнуваат формулари со пенкало

Сигурност за гостите

и безбедност

Чекирањето надвор пред хотелот не е во согласност со нашата визија за гостопримливост на индустријата. Препорачуваме информативен киоск или QR кодот да се постави надвор а на гостите со резервација да им се обезбедни сигурно место во објектот за плаќањето и верификација на лични податоци.

Дали треба да го сменам PMS системот и дали е компатибилен со сегашниот систем кој го користиме?

Тука може да го најдете Вашиот PMS систем или да побарате демо

Дознај повеќе

24h самоуслужен хотел

Влезната врата може да се заклучи со PIN код. Секој гостин ќе добие инструкции како да дојде до хотелот и да влезе за да се чекира самостојно. S24 online исто така испраќа автоматизирани email пораки за претходна најава со инструкции.

Како да дознам дали нашиот систем на е-брави е компатибилен?

Тука можете да го најдете вашиот систем за брави или да побарате демо

Дознај повеќе

Резервација во хотел

Last-minute резервации и резервации при пристигнување се врши со QR код и email услуга. Гости без резервација можат да го скенираат QR кодот или да побараат email порака со линк до порталот за резевации на хотелот.

Најдете дистрибутер или соработник

Република Чешка | Словачка | Полска | Шпанија | Обединето Кралство | Грција | Чиле | САД | Виетнам | Турција | Македонија

Контактирајте не'

Дали имате прашања? Тука сме да ви помогнеме: