fbpx
+44 20 3318 5807 (Int.) | +420 212 241 990 info@sezam24.org

Автоматизацијата е најбитната алатка за раст на бизнисот

Гостопримството не значи само човечки контакт и комуникација на гостите со вработените. Светот се менува многу брзо и во ова време е многу важно да им се овозможи на гостите напредни технологии и совршени процедури.
Започнете сега

Упатство за подесување

Направивме се за едноставна инсталација на киоскот и негово лесно усгласување со PMS системот на хотелот.

Упатство за користење

Решението Sezam24 e лесно за употреба: нема потреба за физичко оддржување а пристапот базиран на клауд технологијата овозможува далечински надзор над  киоскот.
~

Поддржани брави

Ги поддржуваме сите познати брендови на системи за брави

Поддржани PMS-и

Подготвени сме да се поврземе со било кој PMS систем

Унапредување на механичките брави за врати

Чекори кои треба да ги преземете доколку имате механички брави на собите во хотелот